MAGAZINE ONLINE, IMPLEMENTARE ȘI PERFORMANȚĂ

La ProSEO, avem ani de experiență în servicii SEO, pentru magazine online. Primul nostru magazin online, a fost dezvoltat în anul 2009, pe o platformă Joomla, cu VirtueMart.

În decursul anilor am ajutat foarte multe companii la dezvoltarea și întreținerea magazinelor online. Înțelegem provocările complexe asociate cu generarea de vânzări online. Obiectivul nostru principal să avem clienți pe poziții de top în rezultatele organice ale motoarelor de căutare.

Magazine Online

Am dezvoltat magazine online pe platforme Joomla, WordPress, Magento, Prestashop, CS-CART, Opencart, etc. Toate aceste CMS-uri au fost testate și implementate pe diverse website-uri, în momentul în care au apărut.

Strategia de marketing pentru magazine online, începe cu cercetarea

Serviciile de e-Commerce SEO, sunt destul de complicate și putem spune că avem rezultate foarte bune. Când lucrați cu ProSEO, puteți fi sigur că implementăm o strategie detaliată de marketing digital bazată pe multe ore de cercetare.

Prin cercetarea noastră, putem răspunde la întrebări precum:

  • Unde vă clasificați în prezent în motoarele de căutare pentru cuvintele cheie țintă?
  • Cine sunt concurenții dvs. primari?
  • Ce schimbări putem face pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele pe termen scurt și lung?

După finalizarea etapei de cercetare, vom atinge bazele noastre și cele mai bune strategii pentru generarea de trafic organic.

Comerț Electronic

Succes pentru website-uri de comerț electronic

Există multe companii SEO, care se ocupă de magazine online. Problema este că tratează magazinele online la fel ca pe orice alt website sau afacere. Aceasta este o mare greșeală, deoarece firmele de comerț electronic necesită o abordare unică pentru a ajunge în topul motoarelor de căutare.

Nu numai că am vizat experiența de lucru direct cu magazine online, dar avem și rezultatele foarte bune.

Noi dorim un succes pe termen lung pentru compania Dvs. Din acest motiv, lucrăm cu dvs. în avans pentru a stabili obiective pentru viitor. Acestea includ:

  • Implementăm o strategie personalizată pentru magazine online
  • Generați mai mult trafic organic
  • Creșteți vânzările
  • Generați un profit mai mare al investiției (ROI)

Ne place să auzim de la companiile de comerț electronic care ne împărtășesc pasiunea, că totul este OK. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre SEO pentru magazine online și cum vă putem ajuta să vă duceți afacerea la un nivel mai ridicat.

Leave this field blank