MARKETING DIGITAL

Marketing digital, la un nivel mai înalt. Marketing-ul digital se referă la reclame furnizate prin canale digitale precum motoarele de căutare, website-uri, social media, e-mail și aplicații mobile.

Deși acest termen acoperă o gamă largă de activități de marketing, toate acestea nu sunt agreate în mod universal, ne vom concentra pe cele mai comune tipuri.

Fiind una dintre cele mai apreciate companii de marketing digital din România, oferim clienților noștri o suită cuprinzătoare de servicii de marketing digital.

Marketing Digital

Pentru trafic organic sau PPC,  putem spune că suntem o companie care oferă servicii reale de marketing digital. Serviciile noastre de marketing digital nu sunt axate doar pe România.

MARKETING DIGITAL, CAMPANII PPC

Căutarea plătită sau publicitatea cu plata pe click (PPC) se referă de regulă, la „rezultatul sponsorizat”. Aceste rezultate le găsiți în partea superioară sau laterală a unei pagini cu rezultate ale motoarelor de căutare (SERP).

Plătiți numai atunci când se face „click” pe anunțul dvs. Puteți adapta anunțurile PPC să apară atunci când sunt introduși termeni de căutare specifici, creând anunțuri care sunt direcționate către un anumit public.

Anunțurile PPC sunt flexibile, vizibile și cel mai important, sunt eficiente pentru multe tipuri diferite de organizații. De asemenea, sunt reclame contextuale – anunțuri care apar atunci când o persoană caută un anumit cuvânt cheie sau un termen.

SEARCH ENGINE OPTIMIZATION (SEO)

SEARCH ENGINE OPTIMIZATION (SEO)

Mai simplu spus, optimizare pentru motoarele de căutare (SEO), este procesul de optimizare a conținutului, setările tehnice și a optimizării website-ului.

Aceste tehnici SEO, fac website-ul Dvs. să apară în partea de sus a rezultatelor organice pentru un set specific de termeni sau cuvinte cheie.

În final, obiectivul este de a atrage vizitatori pe website-ul dvs. atunci când caută produse, servicii sau informații legate de afacerea dvs.

SEO poate fi privit aproape ca un set de cele mai bune practici pentru un bun marketing digital. Acesta impune necesitatea unui site web bine construit și ușor de utilizat.

Trebuie să dețină conținut valoros și antrenant, precum și credibilitatea altor website-uri și persoane fizice care să vă recomande.

MARKETING DE CONȚINUT

Cu siguranță ați auzit expresia „Conținutul este rege” Dacă nu, vă puteți documenta acum! Conținutul excelent este o metodă unică care îți conduce activitățile de marketing digital.

  • Este un pilon cheie pentru SEO modern
  • Te ajută să fii observat pe social media
  • Oferă un plus de valoare paginilor

Crearea de conținut inteligent care nu are caracter promoțional, ci educă și inspiră, este greu de realizat, dar merită efortul. Oferirea de conținut relevant pentru audiența dvs. îi ajută pe utilizatori să vă vadă ca pe o sursă valoroasă de informații.

BENEFICIILE SERVICIILOR DE MARKETING DIGITAL

Oamenii nu urmăresc doar videoclipuri și nu postează selfie-uri pe social media în fiecare zi. Mulți se bazează pe rețelele de socializare pentru a descoperi, a cerceta și a se informa despre un brand înainte de a cumpăra.

Pentru marketeri, nu este suficient să postezi doar pe conturile tale de Facebook și Twitter. De asemenea, trebuie să construiți elemente sociale în fiecare aspect al marketing-ului dvs. și să creați mai multe oportunități de partajare.

Cu cât publicul Dvs. dorește să se angajeze cu conținutul, cu atât este mai probabil că aceștia vor dori să îl partajeze. Acest lucru duce în cele din urmă la clienți noi.