Ilustrație, cum poate ajuta pentru optimizare SEO și autoritate de brand

Ilustrație, cum poate ajuta pentru optimizare SEO și autoritate de brand. Optimizare SEO este arta de clasare peste concurență în motoarele de căutare.

Când este necesar să apelați la o ilustrație într-un website

Pentru a realiza o optimizare site, pagina dvs. are nevoie de backlink-uri externe și autoritate de brand. Sunt două aspecte pe care Google le apreciază foarte mult.

Oamenii nu se gândesc întotdeauna să le folosească. Scuza este că necesită o investiție destul de mare în timp și efort susținut. O ilustrație poate fi un instrument excelent pentru a crea conștientizarea mărcii și succesul SEO.

De ce ar trebui să folosiți o ilustrație?

Ilustrația este un mediu vizual

În secolul trecut, filmele au devenit mai populare decât cărțile, iar istoria se repetă cu această ilustrație. Aceste reprezentări vizuale atrag atenția oamenilor. Se realizează într-un mod pe care textul scris simplu nu îl va gestiona niciodată.

De fapt, ilustrațiile sunt imposibil de ignorat.

Creierele noastre procesează imagini vizuale de 60000 de ori mai repede decât un text. Ilustrațiile sunt împărtășite de 5 ori mai mult decât textul, pe Facebook.

Suntem atrași în mod natural de vectori luxurianți și culori vii ale ilustrației. O ilustrație bună valorează cât o mie de cuvinte. Poate ajuta reputația website-ului dvs. mai mult decât un articol lung și complicat de pe blog.

Ilustrațiile sporesc reputația și autoritatea mărcii

O ilustrație eficientă cu logo-ul dvs. va face multe pentru reputația mărcii. Oamenilor le place informația oferită prin intermediul ilustrației dvs.? Cel mai probabil vor vizita website-ul pentru a afla mai multe despre produs.

Aceștia pot afla ce oferte servicii SEO sunt disponibile și cum pot fi benefice.

Ilustrația bună este un instrument de marketing digital foarte versatil. Declanșează un cerc virtuos SEO, ajutându-vă audiența să-și amintească brand-ul. Astfel, stimulați un trafic organic spre dvs.

Oferiți website-ului dvs. mai multă autoritate și creșteți în clasament pe motoarele de căutare.

Ilustrațiile primesc o mulțime de distribuiri

Sunt vizual izbitoare și conțin adesea fapte interesante și distractive. Ilustrațiile sunt distribuite în mod regulat prin e-mail și pe rețele de socializare ca Facebook sau Twitter.

Fiecare ilustrație pe care o distribuți online va crește vizibilitatea website-ului dvs. După un timp, puteți să o căutați pe Google. Apelați la o interogare inversă a imaginii și puteți vedea ce website-uri au folosit-o.

Puteți apoi să îi rugați să vă acorde credit ca sursă cu un link către website-ul dvs.

O ilustrație bine concepută poate face ca informațiile complexe să pară mai atrăgătoare. Astfel, obțineți mai multe distribuiri pe rețelele de socializare.

Ilustrația vă ajută să obțineți mai multe backlink-uri

După cum am văzut, alte website-uri vor ajunge să folosească ilustrațiile dvs. dacă sunt foarte bune. Dar puteți fi, de asemenea, și proactiv. Adresați-vă bloggerilor și webmasterilor.

Cea mai bună strategie este să inserați ilustrația în corpul unui e-mail. Astfel, destinatarul o să vadă imediat imaginea.

Obiectivul dvs. ar trebui să fie să le oferiți ceva care să adauge valoare website-ului lor. Ceva ce nu vor putea refuza și care să îi facă să-și dorească să vă ofere acest backlink.

Alegeți tema ilustrației cu atenție! Puteți obține chiar și backlink-uri noi de pe website-uri din afara industriei dvs.

O ilustrație este foarte bună pentru „newsjacking”

Cum rămâne cu monitorizarea diferitelor canale media? Vreți să vedeți care este cea mai interesantă știre în acel moment? Creați o ilustrație care să reprezinte acel moment. Aceasta se numește „newsjacking” și poate fi o modalitate excelentă de a obține backlink-uri noi.

De exemplu, puteți ilustra promisiunile unui candidat înainte de alegeri. Reprezentați vizual ceea ce ar însemna pentru alegători.

Mai apoi, o puteți trimite către persoanele influente de pe web. Această ilustrație s-ar putea să ajungă la publicul dvs., dar poate fi folosită și de jurnaliști, în propriile articole.

Arta de a crea o bună ilustrație

Va trebui să investiți timp și efort pentru a crea o ilustrație decentă. Există o mulțime pe web. Pentru a ieși în evidență din mulțime, trebuie să creați ceva unic și interesant.

Vorbiți cu familia, prietenii și colegii de muncă pentru a găsi cele mai bune idei și urmați-le! Iată trei strategii diferite pe care le puteți utiliza pentru a vă crea ilustrația mult dorită:

Utilizați website-uri cu șabloane pentru ilustriații

Pentru început, puteți utiliza șabloane de ilustrații pe website-uri, cum ar fi HubSpot, Piktochart sau Easel.ly. Trebuie doar să furnizați conținutul și să personalizați șablonul ales.

Este un mod mult mai ușor de a crea ilustrații minunate. Însă, din păcate, design-urile dvs. nu vor fi unice. Este mai mult o soluție rapidă și ieftină pentru a „testa apele”.

Ați putea să vă gândiți să investiți mai mult timp și mai mulți bani în ilustrațiile dvs., mai târziu. Important este să fiți serios în a le folosi pentru a obține succesul în optimizare SEO și autoritatea de brand.

Plătiți un freelancer

Plata unui designer poate fi destul de costisitoare. Însă, puteți căuta și artistul potrivit pentru un preț bun pe website-uri web specializate.

Ar trebui să citiți alte recenzii ale clienților pentru a decide dacă doriți să lucrați cu un anumit artist. Evitați designerii ale căror rate par prea bune pentru a fi adevărate.

Comandați o ilustrație la început pentru a vedea dacă proiectantul înțelege ce doriți. Mai apoi, observați dacă o și face într-un mod satisfăcător.

Dacă sunteți mulțumit, ar trebui să încercați să stabiliți o relație de muncă pe termen lung cu el. Designerii cu adevărat buni de ilustriații nu sunt ușor de găsit.

Creați-vă propria ilustriație

Dacă sunteți talentat în mod natural și iubiți desenul, ar trebui să achiziționați Adobe Illustrator. Încercați să proiectați ilustrații singuri. Atunci când mă refer la Illustrator, mă refer la un instrument bazat pe vector, nu la Photoshop.

Ar trebui să vă gândiți să vizitați directoarele de ilustrații pentru a vedea câteva exemple. Aflați ce este popular și cât de bine sunt făcute ilustrațiile.

Gândiți-vă la culorile pe care doriți să le utilizați. Gândiți-vă la modul în care veți scrie texte și date, cum veți desena diagrame, personaje sau obiecte.

Vă adresați publicului larg sau unui public țintă, specific? Gândiți-vă la demografia persoanelor cu care doriți să comunicați.

Ar trebui să planificați ilustrația așa cum un regizor își planifică filmul. Scrieți ce informații vreți să înfățișați și nu vă abateți de la plan. Ilustrațiile nu sunt ușor de proiectat și nu puteți improviza cu ele.

Acordați timp și efort pentru a vă asigura că sunt create cu factorii de mai sus.